O nama
Kontaktiraj nas

Kancelarija Mob: +8618002480485

Kancelarija Tel: + 86-024-31140175

Kancelarija Fax: + 86-024-22845391

E-mail: info@eoexport.com

O nama
Dom > O nama

Naša istorija

EO je stručnjak za žice i kablove OEM ODM sa više od 10 godina iskustva. Posvećeni smo pružanju Superior telekomunikacionih kablova, audio kablova, kablova za prenos podataka, kablova za napajanje i prilagođenog kabla itd.

Svi proizvodi su samostalno istraživani i razvijeni od strane naše kompanije i prodaju se velikim poznatim preduzećima kod kuće. Kablovi su takođe prošli UL, CE, SGS i HDMI sertifikate.

Naša fabrika

EO kabel je specijalizovan za proizvodnju i prodaju autentičnosti svjetskih žica, utikača, raznih produžnih kablova, kablova, klase za povezivanje, kompletnih specifikacija sigurnih proizvoda (američki UL, Europe VDE, Japanski PSE, gb CCC, SAA, Britanija BSI, BRAZIL BRAZIL, Argentina IRAM KOREA, Tajvan, južna KOREA i druge zemlje TWIAN ... autentikacija) i u skladu sa zahtevima Evropske unije za zaštitu životne sredine od ROHS-a i nezavisnog dizajna i razvoja žice za računarsku perifernu vezu, , mogu zadovoljiti potrebe kupaca na tržištu.

Naš proizvod

Mi smo profesionalni proizvođač HDMI, USB, DisplayPort, D-Sub, FFC, LAN kablova i različitih vrsta žičanih upaljača itd, koji je precizno projektovan u skladu sa međunarodnim standardima kvaliteta.

Primjena proizvoda

Specijalizovani smo za proizvodnju kablova, koji se uglavnom koriste u elektronici, električnoj energiji, energetici, finansijama, električnoj energiji, digitalnim kućnim aparatima, automobilima, komunikacijama, zvukovima, komunikacijskim dodacima, kompjuterima, televiziji, multimediji itd., Kao što su BNC konektori, F konektori, scart konektori, PAL konektori, TV utičnice i priključci, splitters, scart kablovi, RCA kablovi i drugi.

Naš sertifikat

Kompanija se ponosi svojim savršenim sistemom garancije kvaliteta i kompletnom opremom moderne opreme za fizičko-hemijsku kontrolu. Poslednjih godina kompanija je uspješno prošla sertifikate standarda kvaliteta TS16949, ISO9001: 2000, UL, CE, SGS i HDMI.

Proizvodna oprema

Naša linija proizvoda obuhvata: USB kablove (tip c kabl, QC 3.0 kabl) i USB adapter za tip C, MFI proizvode, Wireless Charger Pad, USB auto punjač, QC 3.0 Quick Charger stanice, tip C HUB i čitanje kartica, Mobilni uređaji (Power Bank, kućišta za telefon i držač, Bluetooth slušalice) itd.

Tržište proizvodnje

Proizvodi su izvezeni u 28 zemalja i područja, poput Japana, Amerike, Francuske, Nemačke, Italije itd. Sa samoproglašenom uvozom i izvozom, kompanija je sposobna direktno uzimanje narudžbi stranih kupaca.

Naša usluga

Za optimalno zadovoljstvo klijenata obezbeđujemo sigurno pakovanje i brzu dostavu naručene pošiljke

 • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Kontaktiraj nas

  Kancelarija Mob: +8618002480485

  Kancelarija Tel: + 86-024-31140175

  Kancelarija Fax: + 86-024-22845391

  E-mail: info@eoexport.com

 • QR Code
 • Copyright © Liaoning EO Technology Co, Ltd Sva prava pridržana.